Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home4/rtbm1227/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Servicii LED

Putem realiza produse conform specificatiilor dvs. Avem capacitati de proiectare electronica, solutii optice, simulari termice, mecanice, etc.

Executam produse la cererea clientului, incepand de la o simpla schita sau idee despre cum ar trebui sa arate produsul solicitat.
De asemenea venim in intampinarea clientului cu o solutie test de iluminat.

Programe pilot

Pentu observarea eficientizarii de consum si costuri la energie, TBM Light vine cu o solutie inovatoare in testarea corpurilor fara costuri. Inlocuirea temporara a corpurilor traditionale din institutia dumneavoastra cu, corpurile de iluminat pe LED pe o perioada determinata de timp.

Acest program va ofera solutia optima pentru necesarul dumneavoastra de lampi, de observarea luminozitatii cat si cea a consumului.

Oferim garantie 2 ani de zile . Lampa odata defectata nu are parte de servisare, ci se schimba corpul cu unul nou.

Odata achizitionat si montat corpul de iluminat cu LED, reduce costurile cat si activitatea de mentenanta. Reducand costurile si oferind fiabilitate pe toata durata de existenta a corpului de iluminat pe Led, TBM Light isi rezerva dreptul de a presta el activitate de mentananta pe corpurile furnizate.