Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home4/rtbm1227/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Functionalitati tehnologie LED

Specialiştii noştri în luminotehnică, optică, electronică şi prelucrări mecanice oferă clienţilor produse şi soluţii de iluminat adecvate nevoilor lor. Ne bazăm pe îmbinarea avantajelor tehnologiei LED (economie de energie, durată de viaţă foarte mare, costuri de mentenanţă reduse, redare bună a culorii, amortizare rapidă a investiţiei) cu funcţionalităţi specifice aplicaţiei.

În afară de faptul ca produsele noastre sunt fiabile şi că emit o nuanţă plăcută de lumină au şi avantajul de a transmite lumina specific în zona în care este necesară sau de a difuza lumina uniform pe suprafaţa iluminată, asigurând astfel atât nivelul de iluminare necesar, cât şi acoperirea zonei de iluminat, reducând simultan poluarea luminoasă.

Am completat soluţiile de iluminat cu sisteme de dimming controlând astfel fluxul luminos şi realizând economii suplimentare de energie electrică.

În funcţie de tipul de aplicaţie şi locul unde sunt utilizate, corpurile de iluminat pe care le oferă TBM Light au grade de protecţie diferite.

Produsele noastre îndeplinesc toate standardele naţionale şi internaţionale aplicabile, lucru dovedit de Certificatele de conformitate eliberate de un Organism de Certificare acreditat de RENAR şi notificat la Bruxelles.