Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home4/rtbm1227/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

TBM LIGHT

TBM Light vine cu solutii de iluminat ingenioase si solutii de eficientizarea consumului de energie prin solutii de iluminat pe LED.

Prin profesionalismul si determinare dorim o dezvoltare dinamică a societăţii, urmărind satisfacerea cererii unei pieţe care sa cuprinda o gamă tot mai diversificată de produse şi servicii.

Cu o vasta experienta in proiectarea, fabricarea si testarea produselor cu LEDuri de inalta intensitate, noi va oferim produse de o calitate deosebita proiectate si construite special avand in vedere cerintele LEDurilor, nu doar o inlocuire a altor sisteme de iluminat cu LEDuri.

Fiind proiectantii si producatorii acestor corpuri de iluminat, clientii nostri vor beneficia de suport tehnic la cel mai inalt nivel, integrare a sistemelor sau chiar corpuri de iluminat proiectate si fabricate conform cerintelor clientului.

Noi utilizam cele mai noi tehnologii de proiectare, productie si testare a produselor si sistemelor. LEDurile de inalta tehnologie (suntem producatori certificati de catre OSRAM) impreuna cu materiale de foarte buna calitate, ofera produselor noastre aspect deosebit si durabilitate chiar si in conditii grele de functionare.

Cere o oferta de pret

Specialistii nostrii iti pot oferi cele mai bune solutii.

Contacteaza-ne

Solutia oferita de TMB LIGHT ne-a adus multe beneficii plus reducerea consumului.....
Diaplast, Client

TBM Innovation Steel SRL

Dn 65 B Autostrada Bucuresti - Pitesti, Pitesti, ROMANIA

Contacteaza-ne